This is our life....our lifetime journey...
Lilypie 5th Birthday Ticker
By: Mummy Harith Danial

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-Jan-2009 10:16 Email | Share | | Bookmark
Boyzone Reunion

wahhhhh..... sonoknya mak...dapat tengok balik Boyzone dalam satu group lepas 8 tahun diorg pecah kan...... merembes mak tengok En. Ronan Keating ... heheh laki mak harus jealous pasal mak dapat tengok balik bopren lama mak.. dia pun ado neh seblah mak layan gak .. terpaksa sebenarnya pasal minik dia dah kongker remote tv ... babah harus sabar yek bini yang neh ober eksited neh .. heheh suma lagu faberet mak kuar balik nehhh... nanges mak ... ingat balik zaman masa blaja dulu lam laki mak kemain lah jeles ngan En.Ronan nih heheh... dah kawen mana tah dia sorok segala cd n poster ikekeke... kena punggah balik nehhh.. harus dicari balik...


heheh sorry 18sx neh



Quote:

Nurul - heheh... nurul ko tengok yang mana body mantap ikekekekke.. suma dah tua2 dah tu.... yang tak tahan suma dok tayang memasing ada 6 pack abs...tapi tu lam gambor je lah realife tatau... mak tunjuk kat laki mak .. ko tahu dia jawab apa.. dia tak heran dia ada 7 pack lagi .. pack yang last tu leh kaver yang lagi 6 tu

Yus - Ha'ah suma lagu depa tu best blaka.... suma merembes.. ikekekk

Statement Mak utk fotopages neh - huh mencik ngan fotopages neh... time nak upload gamba slow tahap siput hilang selera mak .. dah line mak nih mcm siyal.... mak ada blog tapi mak bukan tahap rajin nak hapdet blog mcm mengkome sekalian...tu pun dah tahap bersawang jugak... http://mommydanial.blogspot.com/


Thursday, 7-Aug-2008 05:40 Email | Share | | Bookmark
Silent Me

Misteri kenapa lama tak hapdet fotopages nih... sebabnya den dilanda kemalasan disamping dilanda simptem-simptem buatan orang ... Anyway tu cerita 4 bulan lepas tapi skang nih hormon den dah back to normal... hormon bg simptem2 tu now dah back to zero.. dipendekkan den baru jer miscarriage 2 minggu lepas 26 Julai 2008, at stage week 14, baby boy dah cukup sifat .. sedeynya penyebabnya doktor suspek pasal demam panas dan menyebabkan waterbag den pecah.. huhu den bleh terasa-rasa lagi cemana rasa waterbag tu meletup.. 2x plak tu.. masa masuk ER tu pun suhu badan den naik sampai 38.8C sampai kena masuk pessary mcm baby doc takut den kena fit coz panas sangat ...memang dalam minggu tu den demam on-off ...Danial pun sama on-off demam... kat opis den pun lebih kurang jer lepas sorang ke sorang kena demam dah musim agaknya...tapi tak pelah bukan rezeki kami kali nih..tak pe pas nih usaha lagi klo ada rezeki tak ke mana kan..Insyaallah... Skarang den dah hampir fully recover..Alhamdulillah...

nih je simpanan yang den ada utk baby nih :


nih surprise utk birthday babah bulan May aritu ...


nih plak gambar scan masa baby umo 13 minggu..seminggu sblum dia kuar dari perut den


Friday, 14-Mar-2008 12:59 Email | Share | | Bookmark
Mari Mengundi...

Heheh tajuk jer mari mengundi... tapi mommy & babah sama-sama tak pi mengundi pasalnya tihtihtih korang pikir lah sendiri kenapa... tapi memang hari tu jalan jem tak hengat punya... aiseh kitaorg kengkonon nak jalan2 carik makan terpaksa pusing-pusing carik jalan penyudah nya pusing balik ke rumah & mommy kena masak huhuh...


Sunday, 24-Feb-2008 12:45 Email | Share | | Bookmark
Haircut...

Alice yang potong rambut Danial
Echecheche kontrol gilos..
Dok diam-diam..
View all 12 photos...
Bila rambut dah panjang kena potong lah kan.. Nih dua beranak pi gunting rambut.. saksikan lahhh...

p/s: Gambar Mommy tade pasal Mommy jadik tukang amek gambar..lupa nak bitau.. gambar nih gambar lama sepatutnya dok kat 2-3 entry yang sebelum nih.. tihtihtih




Saturday, 9-Feb-2008 03:16 Email | Share | | Bookmark
Movie..

nak tengok citer CJ7
rambut nih dia yang wat sendiri..org dh bujang *sigh*
bertapa kejap..
View all 11 photos...
Skang nih mummy bermasalah untuk tidur malam.. insomnia kah aku?? .. time fotopages nih diupdate suma org tengah nyenyak tidur.. babah punya lah syok berdengkur (meleleh dah ayer lioq basi ..).. Danial tengah merengkot tido..mummy?? nih ha tengah mengadap fotopages.. time skang nih kul 3:16 pagi waktu Kuala Lumpur, Malaysia... ha'ah esok suma org berjaga mummy plak dok merengkot tido ..masyuk.. dah lah siang nanti babah kerja n turn mummy hantar Danial gi sekolah.. *pengsan*...

Nih cerita arinih ek.. petang tadi kitaorg gi tengok movie cerita CJ7... mummy dah booking tiket online sejak ari rabu lagi... actually mummy nak tengok citer
Sweeney Todds: The Demon Barber of Fleet Street.. tapi yelahkan nak mengangkut Danial mcm tak seswai jer.. citer tu 18PL plak tu.. terpaksa kensel huhuh.. and Babah mensajeskan citer CJ7.. time tu mummy pandang Babah n pandang Danial.. ada kot 10 minit aku wat acara pandang memandang 2 moka org itew.. akhirnya oklah.. 2 lawan 1.. aku kalah... tak aci kan.. sokmo mummy kena beralah akhirnya mummy booking jugak ler CJ7... huhuh... Short review aku pada CJ7 okeh lah... ada part lawak and ada part sedey tapi agak kureng compared ngan citer Kungfu Hustle & Shaolin Soccer.. jangan taktau Danial meleleh gak lah air mate ...memang part sedey tu agak mencengkam jugak tapi dalam citer nih yang aku teruja tu ada menatang yang sungguh chomel wat aku geram yang amat-amat.. serius!!! chomel giler ... and for 2nd time Danial behaved baek yang hamat masa tengok movie .. yang 1st Transformer.. sampai ternganga mulut... mahal tu... Dia bleh duduk senyap dan menumpukan sepenuh perhatian .. tak kata dia memang minat citer kartun Transformer pun kat channel ceria tu .. klo tak hoho bleh dengar sora dia yang mcm peluru tak berenti2 walopun seminit ... dia, klo bersora banyak bebenor ler soalan yang kengkadang aku tak mampu nak menjawabnya..kengkadang bukan tak mo jawab .. saje aku tak mo layan pasal klo silap nanti aku kena balik... bahaya...

Hokey lah.. aku nak memaksa diri haku tido .. pasal esok ada banyak aktiviti yang aku kena buat.. nanti haku update lagi... maka oleh itew sekian ler untuk ari ini ...layannnn...




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net